Flexpool

Onze flexmedewerkers kenmerken zich door flexibiliteit en mobiliteit. Deze medewerkers komen net als andere medewerkers in dienst op basis van een jaarcontract met de doelstelling om in vaste dienst te treden.

Doordat flexmedewerkers op diverse afdelingen werkzaam zijn en via deze manier snel een brede ervaring opdoen in onze organisatie, stromen deze medewerkers vaak door naar andere functies binnen onze organisatie.

De flexpool staat onder leiding van een coördinator flexpool zodat er altijd tijd en aandacht is voor individuele ontwikkeling en samenwerking. Zo vindt er maandelijks overleg en training plaats met alle medewerkers van de afdeling flexpool. Medewerkers nemen altijd deel aan de centrale introductiebijeenkomst en aan alle gangbare trainingen zoals vermeld in ruimte voor ontwikkeling

Medewerkers flexpool worden ingezet in het primaire proces om niet ingevulde diensten in het rooster als gevolg van verzuim, vacatures of zwangerschap op te vullen. Dit kan dus betekenen dat flexpoolmedewerkers langere tijd binnen één afdeling als teamlid werkzaam zijn. In andere gevallen wordt korter vervangen ten behoeve van kortdurend verzuim.

Solliciteren? Kijk dan of er een vacature vrij is

Deel deze pagina op