Vrienden van De La Salle

Stichting Steunfonds Vrienden van De La Salle verleent financiƫle ondersteuning aan projecten en activiteiten die het leven van de jeugdigen van De La Salle aangenamer maken. Om deze wensen te realiseren is de stichting op zoek naar (financiƫle) middelen die door derden beschikbaar worden gesteld.

Met deze (financiële) middelen worden activiteiten en projecten ten behoeve van individuele jeugdigen of groepen jeugdigen van De La Salle gerealiseerd. Het gaat hier om de extra’s die niet via de reguliere financieringsstroom geboden kunnen worden. En dat zijn nu juist de dingen die voor een cliënt het verschil maken! Bijvoorbeeld talentontwikkeling op sportief en creatief gebied, aankoop van spelletjes, enzovoort.

Stichting Steunfonds Vrienden van De La Salle heeft een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) waardoor uw donaties aftrekbaar zijn voor de belastingen.

 Brochure Vrienden van De La Salle

Wilt u meer weten over Stichting Steunfonds Vrienden van De La Salle? Of wilt u bijdragen aan activiteiten en projecten van de vriendenstichting? Neem dan contact op met het bestuur via onderstaand contactformulier:

Uw gegevens

Aanhef*Deel deze pagina op